14.4.2014. Tämän viikon vierailevana kokkina hurmaa Harri Syrjänen!

Ainekset

  • 8 kpl ahven filettä
  • 12 kpl uutta perunaa
  • 1 kpl pak choita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 kpl luumutomaattia
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku thai-basilikaa

Valmistusohje

Poista ahvenfileistä ruodot. Paista tulikuumalla pannulla kala melkein kypsäksi.

Keitä uudet perunat kypsiksi ja halkaise.

Pilko pak choi ja freesaa kevyesti öljyssä mausta suolalla ja valkopippurilla

”Asian” Sauce antiboise:

Kalttaa tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi tomaatin liha. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää siemenet ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää lopuksi tomaatti kuutiot ja hakatut yrtit.

Parhaat ruokaohjelmat