Julkaistu
14.4.2014. Tämän viikon vierailevana kokkina hurmaa Harri Syrjänen!
Ainekset
- 8 kpl ahven filettä
- 12 kpl uutta perunaa
- 1 kpl pak choita
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl korianterin siemeniä
- ½ sitruunan mehu
- 2 kpl luumutomaattia
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku thai-basilikaa
Valmistusohje
Poista ahvenfileistä ruodot. Paista tulikuumalla pannulla kala melkein kypsäksi.
Keitä uudet perunat kypsiksi ja halkaise.
Pilko pak choi ja freesaa kevyesti öljyssä mausta suolalla ja valkopippurilla
”Asian” Sauce antiboise:
Kalttaa tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi tomaatin liha. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää siemenet ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää lopuksi tomaatti kuutiot ja hakatut yrtit.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti