Leikkaa ribeye 3-4cm paksuksi pihviksi.
Laita paprikat uuniin grillivastuksen alle 230 asteeseen 40 minuutiksi
Kuullota pannulla hienonnettu shalottisipuli, kevyesti murskatut valkosipulin kynnet ja rosmariinit. Mausta suolalla. Kun sipulit ovat läpikuultavia, lisää punaviini ja anna porista rauhassa, kunnes koostumus on siirappimainen.
Ota paprikat pois uunista ja kuori kuori pois. Laita paprikat blenderiin ja soseuta aivan tasaiseksi. Lisää punaviinin sekaan, lisää lihaliemi ja anna porista. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Aivan lopuksi lisää limemehu.
Mausta pihvi runsaasti suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Paista erittäin kuumalla parilalla kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia ja nosta lepäämään folion alle.
Öljyä ja suolaa parsat ja paista kuumalla parilalla 3 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes tekstuuri on rapea mutta hieman pehmennyt.
Kokoa lautaselle ensin parsat, sitten pihvi ja kaada lopuksi reunalle kastike.