Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ahventa ja perunasalaatti

ÄLÄ KÄYTÄ! DK03-Ruoka04-Ahven
Julkaistu 25.10.2016 14:32

MTV LIFESTYLE

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!

2 annosta

  • 400 g ahvenfileitä
  • 120 g keitettyä perunaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 nippu tilliä
  • 200 g kantarelleja
  • ½ nippu kevätsipulia
  • ripaus oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.

Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.

Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.

Tuoreimmat aiheesta

Ahventa