Ahventa ja perunasalaatti

ÄLÄ KÄYTÄ! DK03-Ruoka04-Ahven

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!

2 annosta

  • 400 g ahvenfileitä
  • 120 g keitettyä perunaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 nippu tilliä
  • 200 g kantarelleja
  • ½ nippu kevätsipulia
  • ripaus oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.

Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.

Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!