Ahventa ja perunasalaatti
Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu nopea ja herkullinen ruoka, joka sisältää runsaasti omega3-rasvahappoja. Maistuvaa ja terveellistä!
2 annosta
- 400 g ahvenfileitä
- 120 g keitettyä perunaa
- 1 rkl kapriksia
- 1 nippu tilliä
- 200 g kantarelleja
- ½ nippu kevätsipulia
- ripaus oliiviöljyä
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori ja pilko perunat sekä kevätsipulit.
Paista ahvenfileet kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää samalle pannulle pilkotut perunat, kevätsipulit ja kantarellit.
Revi joukkoon tillinoksia ja paista lämmin salaatti nopeasti pannulla.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää joukkoon kaprikset ja kokoa annos.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti