Anjovismunat
Julkaistu
Tekeekö mieli jotakin suolaista? Ehkä yllätät ja tarjoat näitä viikonlopun pitkällä aamiaisella.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 munaa
- 4 anjovisfileetä
- ½ dl persiljaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista munat pannussa miedolla lämmöllä.
2. Laita jokaisen munan päälle anjovisfilee ja sirottele persiljasilppua päälle.
3. Tarjoillaan vastapaistettuina paahtoleivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku