Anjovismunat
Julkaistu
Tekeekö mieli jotakin suolaista? Ehkä yllätät ja tarjoat näitä viikonlopun pitkällä aamiaisella.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 munaa
- 4 anjovisfileetä
- ½ dl persiljaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista munat pannussa miedolla lämmöllä.
2. Laita jokaisen munan päälle anjovisfilee ja sirottele persiljasilppua päälle.
3. Tarjoillaan vastapaistettuina paahtoleivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi