Rakuunamunat
Nämä hauskat munat sopivat esimerkiksi noutopöytään, ei vähiten pääsiäisenä. Savulohi sopii seuralaiseksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 6 puolikovaksi keitettyä munaa
- 50-75 g voita
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 rkl tuoretta rakuunasilppua
Valmistusohje
1. Ruskista voi, kaada viini päälle ja lisää rakuunasilppu.
2. Aseta lämpimät, vastakeitetyt, kuoritut munat vadille.
3. Lusikoi rakuunavoi niiden päälle ja tarjoile niin kauan kuin voi on lämmintä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku