Yksinkertaiset, paahdetut kastanjat
Paahdettujen kastanjoiden syöminen on hauskaa iltapuuhastelua. Tarjoile voin kera. Älä anna kastanjoiden olla uunissa liian pitkään, silloin ne kovettuvat.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g kastanjoita
- karkeaa suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhdo kastanjat. Leikkaa jokaisen päälle ristiviilto.
2. Kaada suola uunivuokaan.
3. Pistele kastanjat pystyyn suolaan, paahda uunin keskitasolla 20-30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka