1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja eri kulhossa myös valkuaiset vaahdoksi. Vispaa erillään keltuaiset ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Pane liivatelehdet likoon kylmään veteen 5 minuutiksi. Ota liosta ja sulata varovasti omassa nesteessään miedolla lämmöllä.
2. Sekoita yhden appelsiinin mehu ja kahden appelsiinin raastettu kuori keltuaisvaahtoon, lisää sen jälkeen jäähtynyt liivateliuos sekoittaen. Kääntele joukkoon kermavaahto ja viimeiseksi valkuaisvaahto.
3. Voitele reikävuoka ohuelti öljyllä ja kaada fromageseos siihen. Peitä vuoka hyvin kelmulla, etteivät muut hajut/maut tartu siihen. Nosta vuoka jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 2 tuntia. Kumoa vuoka tarjoiluvadille ja koristele fromage-hyydyke appelsiinifileillä ja rypäleillä.