1. Raasta limetinkuori ja purista mehu. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi ja sulata ne sitten limettimehutilkassa miedolla lämmöllä. Erottele valkuaiset ja keltuaiset eri kulhoihin.
2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita limetinkuoriraaste ja mehu muna-sokerivaahtoon. Lisää myös sulaneet liivatelehdet. Vaahdota kerma ja kääntele varovasti seokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahto on riittävän kovaa, kun se pysyy ylösalaisin käännetyssä kulhossa. Kääntele valkuaisvaahto varovasti muiden ainesten joukkoon. Kaada hyydykemassa vedellä huuhdeltuihin annosvuokiin ja pane jääkaappiin 1-2 tunniksi.
3. Kumoa valmiit hyydykeannokset jälkiruokalautasille ja koristele. Siivilöi annosten pinnalle kaakaojauhetta.