Appelsiinisalaatti mansikkakastikkeella

Tämä on raikas ja nopeasti valmistuva jälkiruoka, joka sopii joka tilaisuuteen. Voit hyvin käyttää pakastemarjoja kastikkeeseen.

Neljälle

  • 6 appelsiinia
  • 1 pieni terttu viinirypäleitä
  • n. 225 g mansikoita, halutessasi pakastettuja
  • hieman juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

1. Kuori appelsiinit ja poista niin paljon valkeasta kalvosta kuin voit. Viipaloi appelsiinit ja lado niitä sekä halkaistuja viinirypäleitä vadille.

2. Soseuta mansikat, mausta hunajalla ja kaada appelsiinien päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!