Mustikkajälkiruoka

Herkullinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa.

Neljälle

  • 1 pss marenkeja
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 1 l mustikoita
  • juoksevaa hunajaa
  • ½ appelsiinin raastettu kuori ja mehu

Valmistusohje

1. Soseuta puolet marjoista pyreeksi. Makeuta hunajalla, lisää appelsiinimehu ja mausta appelsiininkuorella.

2. Laita marengit vadin pohjalle, viipaloi päälle jäätelöä ja lusikoi päälle pyree. Koristele kokonaisilla marjoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!