Mustikkajälkiruoka
Julkaistu
Herkullinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 pss marenkeja
- ½ l vaniljajäätelöä
- 1 l mustikoita
- juoksevaa hunajaa
- ½ appelsiinin raastettu kuori ja mehu
Valmistusohje
1. Soseuta puolet marjoista pyreeksi. Makeuta hunajalla, lisää appelsiinimehu ja mausta appelsiininkuorella.
2. Laita marengit vadin pohjalle, viipaloi päälle jäätelöä ja lusikoi päälle pyree. Koristele kokonaisilla marjoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"