1. Paseeraa sulaneet marjat pyreeksi. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
2. Keitä sokeriliemi vedestä ja 1/3 desilitrasta sokeria, anna jäähtyä. Vatkaa valkuainen ja loput sokerista kovaksi vaahdoksi, vatkaa sokeriliemi mukaan hienona norona. Sulata liivatelehti tilkassa kuumaa vettä ja vatkaa mukaan valkuaisvaahtoon. Vatkaa kerma yhdessä mustikkapyreen kanssa, kääntele mukaan valkuaisvaahtoon.
3. Jaa vaahto annoskulhoihin ja laita jääkaappiin tarjoiluun asti.
4. Lastut: Vatkaa valkuainen ja sokeri, lisää suola ja jauhot.
5. Penslaa taikinaa haluamiisi muotoihin silikonilevylle tai voidellulle leivinpaperille.
6. Paista 200-asteisessa uunissa 5-6 minuuttia.
7. Tarjoile mousse lastujen kera.