Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Appelsiinimansikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista tämä jälkiruoka kun mansikat ovat hienoimmillaan. Tarjoile jäätelön tai kerman tai pienten mantelipikkuleipien kera.

Kuudelle

  • 2 l mansikoita
  • 2 appelsiinin kuori ja mehu
  • ½ dl appelsiinilikööriä
  • mantelilastuja
  • 2 rkl tomusokeria

Valmistusohje

1. Laita mansikat kulhoon. Suikaloi appelsiininkuori ja purista mehu.

2. Kaada 2 dl appelsiinimehua sekä likööri mansikoiden päälle. Laita jääkaappiin maustumaan 2 tunniksi.

3. Ryöppää appelsiininkuori nopeasti ja ripottele kuorta sekä manteleita mansikoille. Sihtaa päälle tomusokeria.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka