Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Avokado-kurkku-tomaattisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2–3 avokadoa
  • 2–3 tomaattia
  • ½ kurkku
  • 2 salottisipulia
  • 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa
  • valkopippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista ja kurkusta malto, jotta salaatista ei tule vetinen. Leikkaa jäljelle jääneet osat pieniksi kuutioiksi. Silppua salottisipulit ja yhdistä kaikki ainekset. Lisää balsamiviinietikka, oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta valkopippurilla ja reilulla suolalla. Sekoita ja tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattisalaatti