Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista ja kurkusta malto, jotta salaatista ei tule vetinen. Leikkaa jäljelle jääneet osat pieniksi kuutioiksi. Silppua salottisipulit ja yhdistä kaikki ainekset. Lisää balsamiviinietikka, oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta valkopippurilla ja reilulla suolalla. Sekoita ja tarkista maku.
Makuja
Avokado-kurkku-tomaattisalaatti
Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 2–3 avokadoa
- 2–3 tomaattia
- ½ kurkku
- 2 salottisipulia
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- ½ sitruunan mehu
- suolaa
- valkopippuria
- oliiviöljyä