Avokado-kurkku-tomaattisalaatti
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2–3 avokadoa
- 2–3 tomaattia
- ½ kurkku
- 2 salottisipulia
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- ½ sitruunan mehu
- suolaa
- valkopippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista ja kurkusta malto, jotta salaatista ei tule vetinen. Leikkaa jäljelle jääneet osat pieniksi kuutioiksi. Silppua salottisipulit ja yhdistä kaikki ainekset. Lisää balsamiviinietikka, oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta valkopippurilla ja reilulla suolalla. Sekoita ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku