Paahdettu paprika-kesäkurpitsasalaatti

Paahdettu salaatti on gluteeniton, laktoositon ja kananmunaton, joten sitä voi nauttia turvallisesti koko perhe.

Raaka-aineet

  • 4 paprikaa
  • 2 pientä kesäkurpitsaa
  • 2 punasipulia
  • 0,5 dl Lanfranchi oliiviöljyä
  • 2 rkl Modenan Herttuan balsamietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi, kesäkurpitsat 1 cm paksuiksi viipaleiksi ja punasipulit lohkoiksi. Laita vihannekset kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy, balsamietikka, suola, sokeri sekä ripaus mustapippuria. Sekoita hyvin.

Kaada vihannekset kevyesti voideltuun uunivuokaan ja paahda niitä 200–asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Laita vihannesten kanssa tarjolle Modenan balsamietikkaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!