Persikkasalaatti
Julkaistu
Pirteää persikkasalaattia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset
- 4 persikkaa
- puolikas kurkku
- 4 luumutomaattia
- 0,5 dl kivettömiä oliiveita
- 2 rkl auringonkukan tai kurpitsan siemeniä
- 1 ruukku jääsalaattia ja tammenlehvää
- 1 ruukku rucolaa
- oliiviöljyä
- loraus hyvää punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi kurkku kulhoon. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, oliivit ja siemenet.
Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa ne isoiksi paloiksi salaattiin. Revi mukaan pestyt salaatit. Mausta salaatti suolalla, pippurilla oliiviöljyllä ja punaviinietikalla. Tarjoile heti tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku