Persikkasalaatti

Pirteää persikkasalaattia.

Ainekset

  • 4 persikkaa
  • puolikas kurkku
  • 4 luumutomaattia
  • 0,5 dl kivettömiä oliiveita
  • 2 rkl auringonkukan tai kurpitsan siemeniä
  • 1 ruukku jääsalaattia ja tammenlehvää
  • 1 ruukku rucolaa
  • oliiviöljyä
  • loraus hyvää punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi kurkku kulhoon. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, oliivit ja siemenet.

Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa ne isoiksi paloiksi salaattiin. Revi mukaan pestyt salaatit. Mausta salaatti suolalla, pippurilla oliiviöljyllä ja punaviinietikalla. Tarjoile heti tuoreen leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat