1. Liota papuja yön yli.
2. Silppua persiljanlehdet. Säästä varret - sido ne yhteen puuvillalangalla. Kuori ja leikkaa sipuli, porkkanat ja selleri isohkoiksi paloiksi. Kuori valkosipuli ja leikkaa liha noin 2½-senttisiksi kuutioiksi. Kuumenna öljy padassa. Pane liha pataan ja pyörittele öljyssä. Liha ei saa ruskistua, sen pinnan tulee vain kevyesti harmaantua.
3. Lisää viini ja sekoita. Anna lihan hautua viinissä, kunnes viini on kiehunut lähes täysin kokoon, noin 10 minuutin ajan. Sekoita silloin tällöin. Tee sillä aikaa reilut puoli litraa lihalientä.
4. Pane joukkoon sipuli, porkkanat ja selleri. Sekoita ja lisää lihalientä niin paljon, että pinta yltää muutaman sentin lihan yläpuolelle. Lisää rosmariini, salvia, kokonaiset valkosipulinkynnet ja persiljanvarsinippu. Mausta mustapippurilla, muttei vielä suolalla.
5. Kiehauta, pane kansi kiinni ja anna padan hautua matalalla lämmöllä. Lisää 20 minuutin jälkeen valkoiset pavut. Anna padan hautua vielä tunnin ja 10 minuutin ajan tai kunnes liha on mureaa. Mausta suolalla. Ota persiljanvarsinippu pois ennen tarjoilua.