Pata paljastaa punaviinin- ja pekoninmakuisen elämyksen!

5 annosta

  • 400 g naudan sisäpaistia
  • 75 g pekonia
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl lihalientä
  • 1 1/2 dl punaviiniä
  • 1 laakerinlehti
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 porkkanaa
  • 100 g herkkusieniä
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 1/2 rkl Ohrakasta
  • persiljaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kuutioi paisti ja suikaloi pekoni. Ruskista lihakuutiot pekonisuikaleiden ja tomaattipyreen kanssa. Lisää lihaliemi, punaviini, laakerinlehti, lohkoiksi leikattu sipuli ja murskattu valkosipulinkynsi. Hauduta melkein kypsäksi ja lisää suikaleiksi leikatut porkkanat.

Jatka hauduttamista hetki ja lisää viipaloidut herkkusienet, mausteet sekä kylmään vesitilkkaan liuotettu Ohrakas. Keitä vielä pari minuuttia. Koristele hienonnetulla persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapata