Unkarilainen porsaanlihakastike, pörkölt ja galuskat tuovat tuulahduksen pustalta.

Ainekset

  • 600 g porsaan suikalepaistia
  • 2 sipulia
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl paprikajauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 4 rkl öljyä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • mustapippuria
  • 1 dl smetanaa

Valmistusohje

Suikaloi liha ja kuutioi sipuli ja valkosipuli.

Lämmitä öljyä padan pohjalla ja lisää joukkoon sipulit ja lihat. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon paprikajauhe, tomaattipyree ja mustapippuria.

Ruskista edelleen varoen, etteivät mausteet pala pohjaan. Lisää lihaliemikuutiot ja vettä ja hauduta kunnes lihasuikaleet ovat pehmenneet.

Aikaa kuluu tunnin verran riippuen lihan laadusta.

Lisää kastikkeeseen aivan lopuksi smetanaa.

Tarjoa makaronin tai galuskojen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata