Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Caprilainen salaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raaka-aineiden tuoreus on insalata capresen valmistamisessa a ja o. David paljastaa, että tämä salaatti on hänen suosikkinsa kaikkien eturuokien eli antipastojen joukosta.

4 hengelle

  • 2 suurta tomaattia, paksuksi viipaloituina
  • 2 suurta mozzarellapalloa, paksuina viipaleina
  • basilikanlehtiä
  • neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • mausteeksi suolaa

Valmistusohje

- Levitä tomaatti- ja mozzarellaviipaleet lautaselle lomittain toistensa päälle; tomaattia, mozzarellaa, tomaattia, mozzarellaa, tomaattia ...

- Revi tuore basilika viipaleiden päälle.

- Mausta lopuksi suolalla ja neitsytoliiviöljyllä.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattisalaatti