Caprilainen salaatti
Julkaistu
Raaka-aineiden tuoreus on insalata capresen valmistamisessa a ja o. David paljastaa, että tämä salaatti on hänen suosikkinsa kaikkien eturuokien eli antipastojen joukosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 2 suurta tomaattia, paksuksi viipaloituina
- 2 suurta mozzarellapalloa, paksuina viipaleina
- basilikanlehtiä
- neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
- mausteeksi suolaa
Valmistusohje
- Levitä tomaatti- ja mozzarellaviipaleet lautaselle lomittain toistensa päälle; tomaattia, mozzarellaa, tomaattia, mozzarellaa, tomaattia ...
- Revi tuore basilika viipaleiden päälle.
- Mausta lopuksi suolalla ja neitsytoliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku