Sardellisalaatti
Julkaistu
Tämä salaatti sopii mainiosti seisovaan pöytään. Nauti hyvän maalaisleivän kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 luumutomaattia
- 1 kurkku
- 2 vihreää paprikaa
- 1 iso punasipuli
- 3 sardellia
- 20 mustaa oliivia
- 300 g fetajuustoa
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ tl salaattimaustesekoitusta
Valmistusohje
1. Lohko tomaatit, kuori ja leikkaa kurkku puolikuun muotoisiksi viipaleiksi, leikkaa paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna sardellit karkeasti.
2. Sekoita kaikki vihannekset sekä sardellit ja oliivit. Lisää fetajuusto paloina ja sekoita varovasti.
3. Jaa salaatti neljälle lautaselle ja valuta päälle öljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku