Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sardellisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä salaatti sopii mainiosti seisovaan pöytään. Nauti hyvän maalaisleivän kera.

Neljälle

  • 4 luumutomaattia
  • 1 kurkku
  • 2 vihreää paprikaa
  • 1 iso punasipuli
  • 3 sardellia
  • 20 mustaa oliivia
  • 300 g fetajuustoa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ tl salaattimaustesekoitusta

Valmistusohje

1. Lohko tomaatit, kuori ja leikkaa kurkku puolikuun muotoisiksi viipaleiksi, leikkaa paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna sardellit karkeasti.

2. Sekoita kaikki vihannekset sekä sardellit ja oliivit. Lisää fetajuusto paloina ja sekoita varovasti.

3. Jaa salaatti neljälle lautaselle ja valuta päälle öljyä.

Tuoreimmat aiheesta

Kalasalaatti