Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.
Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna mangosose kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi soseeseen. Lisää seokseen tuorejuusto ja sitruunamehu. Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi erikseen. Yhdistä siihen varovasti juustomangoseos sekä suklaarusinat.
Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua limettiviipalein ja valkosuklaalastuin sekä halutessasi suklaarusinoin.
VINKKI: Käytä suklaarusinoiden tilalla rommirusinoita: liota 3 dl rusinoita vajaassa 1 dl:ssa rommia vähintään tunti.