Hienonna Semper gluteenittomat keksit. Lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini ja sekoita tasaiseksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele keksinmuruseos vuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kuumenna sitruunamehu tai vesi kiehuvaksi esim. juomalasissa mikroaaltouunissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Valuta seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta.
Anna täytteen jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Valmista kiille: Mittaa mangosose kattilaan ja kiehauta. Lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua, kunnes liemi hieman kirkastuu. Anna seoksen jäähtyä hetki.
Valuta kiille kakun päälle lähellä kakun pintaa lusikalla vähän kerrallaan.
Nosta hetkeksi kylmään, kunnes pinta hyytyy. Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja siirrä se tarjoiluvadille ja nauti ihanasta pääsiäisherkusta.