1. Vatkaa munat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja nostele ne munasokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
2. Nosta valmis kääretorttu pelliltä leivinpapereineen ja käännä se työtasolle sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä.
3. Täyte 1: Sekoita kerma tuorejuustoon. Levitä täyte tasaisesti taikinalevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Laita kääretorttu hyvin peitettynä saumakohta alaspäin jääkaappiin vetäytymään. Kääretortun voit tehdä jo edellisenä päivänä tai ostaa kaupasta valmiina.
4. Vuoraa noin kolmen litran vetoinen kulho tuorekelmulla. Leikkaa kääretortusta noin sentin paksuisia siivuja ja astettele siivut vuoan reunoille mahdollisimman lähekkäin.
5. Täyte 2: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon rahka tai tuorejuusto. Pilko persikat ja ota mehu talteen. Sekoita vadelmat ja pilkotut persikat kerma-juustomassaan.
6. Kuumenna persikkamehu kiehuvaksi. Ota liivatelehdet vedestä ja purista niistä vesi huolella. Lisää liivatelehdet kuumaan mehuun ja sekoita nopeasti. Kaada liivateneste kerma-juustomassaan ja sekoita huolella.
7. Kaada massa varovasti astiaan kääretorttujen päälle, niin että massa yltää kääretorttusiivujen reunaan saakka. Laita kakku jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään saakka.