Helppo mansikkavuokakakku valmistuu näin:
- Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita joukkoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle ja jäähdytä.
- Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon kinuskikastike ja vaniljasokeri. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa sokerilla.
- Ota esille reunallinen vuoka ja leikkaa torttulevy kahteen tai kolmeen yhtä suureen osaan. Laita pohjalevy vuokaan ja kostuta valitsemallasi nesteellä. Levitä päälle kerros kinuskikermavaahtoa ja viipaloi päälle mansikoita.
- Toista kerrokset siten, että päällä on kerros kinuskikermavaahtoa ja mansikoita. Koristele mintunlehdillä.
- Tarjoa!