Chilikastike

Chilinmakuinen kastike sopii yhtä lailla äyriäisten, kalan ja kasvisten kumppaniksi.

4 annosta

  • 2 dl majoneesia
  • ½ tl sitruunamehua
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • 1 tl chilikastiketta
  • ½ tl ranskalaista sinappia
  • ½ tl hienonnettua chiliä
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi, sitruunamehu, tomaattipyree ja chilikastike tasaiseksi.

2. Mausta sinapilla, chilillä ja suolalla. Tarkista maku ennen tarjoamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!