Tillikastike majoneesista ja kermaviilistä

Tämän kastikkeen voit toki tehdä pelkästä majoneesistakin. Tässä reseptissä käytämme myös kermaviiliä, joka antaa kevyemmän vaikutelman ja pehmeämmän maun. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien kera.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Laita kylmään tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.