1. Kaada haalea vesi yleis- tai monitoimikoneen taikinakulhoon. Murenna joukkoon hiiva ja sekoita, kunnes se on liuennut. Lisää muut ainekset, mutta säästä 1 dl jauhoa leipomiseen. Vaivaa taikinaa ensin 2 minuuttia hitaasti ja sitten 8 minuuttia voimakkaasti. Taikinan pitää jäädä löysäksi.
2. Voitele reunallinen uunipannu öljyllä ja taputtele taikina siihen. Taputtele öljyä vielä taikinan pinnalle.
3. Peitä taikina tuorekelmulla parhaan nousemistehon saavuttamiseksi. Anna nousta 1 tunti.
4. Kaada taikina varovasti hyvin jauhotetulle leivinpöydälle. Leikkaa taikina 8-10 pitkulaiseksi palaksi. Nosta ne varovasti voidelluille uunipelleille, jätä reilusti tilaa väleihin. Anna leipien nousta vielä 2 tuntia.
5. Paistia 175 asteessa 25 minuuttia.