Mainos
Gluteeniton ciabatta-leipä
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl vettä
- 25 g hiivaa
- 3 1/2 rkl öljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 pkt (250 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta
Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina kostutettuun muovipussiin, leikkaa kulma auki ja pursota neljä tankoa leivinpaperilla vuoratulle leivinpaperille. Ripottele päälle jauhoseosta ja anna nousta leivinliinan alla n. 30 min.
Paista 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku