Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta
Tämä on klassinen amerikkalaisen, yleensä bagel-leivän täytteenä tarjotun, lohi-cream cheese -yhdistelmän muunnelma. Todella herkullista ja erittäin helppotekoista! Tarjoile alku- tai yöpalana.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
4 annosta
- 4 viipaletta kylmäsavulohta
- 2 ciabattaleipää
- 8 rkl piparjuurijuustoa
- rucolan lehtiä
- 1 tomaatti
- ½ punasipuli
Valmistusohje
1. Puolita ciabattalleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Levitä jokaiselle leivälle rucolan lehtiä, savulohiviipale ja kaksi ruokalusikallista piparjuurijuustoa.
2. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja viipaloi punasipuli ohuelti. Aseta jokaiselle leivälle tomaattilohko ja muutama punasipuliviipale. Paina lopuksi päälle leipien kansiosa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa