Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on klassinen amerikkalaisen, yleensä bagel-leivän täytteenä tarjotun, lohi-cream cheese -yhdistelmän muunnelma. Todella herkullista ja erittäin helppotekoista! Tarjoile alku- tai yöpalana.

4 annosta

  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 2 ciabattaleipää
  • 8 rkl piparjuurijuustoa
  • rucolan lehtiä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Puolita ciabattalleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Levitä jokaiselle leivälle rucolan lehtiä, savulohiviipale ja kaksi ruokalusikallista piparjuurijuustoa.

2. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja viipaloi punasipuli ohuelti. Aseta jokaiselle leivälle tomaattilohko ja muutama punasipuliviipale. Paina lopuksi päälle leipien kansiosa.

Tuoreimmat aiheesta

Ciabatta