Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta

Tämä on klassinen amerikkalaisen, yleensä bagel-leivän täytteenä tarjotun, lohi-cream cheese -yhdistelmän muunnelma. Todella herkullista ja erittäin helppotekoista! Tarjoile alku- tai yöpalana.

4 annosta

  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 2 ciabattaleipää
  • 8 rkl piparjuurijuustoa
  • rucolan lehtiä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Puolita ciabattalleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Levitä jokaiselle leivälle rucolan lehtiä, savulohiviipale ja kaksi ruokalusikallista piparjuurijuustoa.

2. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja viipaloi punasipuli ohuelti. Aseta jokaiselle leivälle tomaattilohko ja muutama punasipuliviipale. Paina lopuksi päälle leipien kansiosa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!