Ciabattavoileivät
Julkaistu
Voileipä kunnon päällisten kera on hyvä lounasruoka tai iltapala. Se sopii mainiosti myös retkievääksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 4 ciabattaleipää
- 12 viipaletta parmankinkkua
- 2 tomaattia
- 1 pala briejuustoa
- runsaasti vihreitä salaatin- ym. lehtiä
- levitettä
Valmistusohje
1. Halkaise leivät ja levitä niille voita, margariinia tai muuta levitettä. Laita pohjalle reilusti salaatinlehtiä tai muuta vihreää. Viipaloi tomaatit ja laita ne viherpedille.
2. Viipaloi brie. Laita kinkku- ja brieviipaleet vihannesten päälle. Laita leivän kansipala päälle ja paina hieman, niin täytteet pysyvät paremmin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin