Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ciabattavoileivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voileipä kunnon päällisten kera on hyvä lounasruoka tai iltapala. Se sopii mainiosti myös retkievääksi.

4 hengelle

  • 4 ciabattaleipää
  • 12 viipaletta parmankinkkua
  • 2 tomaattia
  • 1 pala briejuustoa
  • runsaasti vihreitä salaatin- ym. lehtiä
  • levitettä

Valmistusohje

1. Halkaise leivät ja levitä niille voita, margariinia tai muuta levitettä. Laita pohjalle reilusti salaatinlehtiä tai muuta vihreää. Viipaloi tomaatit ja laita ne viherpedille.

2. Viipaloi brie. Laita kinkku- ja brieviipaleet vihannesten päälle. Laita leivän kansipala päälle ja paina hieman, niin täytteet pysyvät paremmin.

Tuoreimmat aiheesta

Ciabatta