Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broilerilla täytetyt patongit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos eilisestä kana-ateriasta jäi tähteitä, siitä saa täydellisen voileivän lounaaksi, iltapalaksi tai yövoileiväksi. Reseptimme on vain ehdotus, voit vaihtaa aineksia makusi mukaan.

Yhdelle

  • 1/4 pitkästä patongista
  • 100 g grillattua broileria
  • ½ avokado
  • 4 pekoniviipaletta
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 1/4 sipulia
  • 3 tuoretta herkkusientä
  • muutama salaatinlehti
  • tuoreita yrttejä
  • suolaa ja pippuria
  • muutama tippa oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Paista pekoniviipaleet rapeiksi ja valuta talouspaperin päällä. Harjaa herkkusienet, leikkaa viipaleiksi ja paista ne. Puolita avokado, poista siemen, kuori puolikas ja viipaloi se. Kuori ja suikaloi sipuli hienoksi. Huuhdo salaatinlehdet.

2. Halkaise patonginpätkä ja paista, grillaa tai paahda puolikkaat. Aseta leivät lautaselle ja jaa salaatinlehdet, broileri, avokadoviipaleet, pekonit, sipulisuikaleet ja herkkusieniviipaleet niille. Koristele kirsikkatomaateilla ja yrteillä, sirottele päälle hieman suolaa ja pippuria ja tipauta muutama pisara öljyä.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty sämpylä