Broilerilla täytetyt patongit
Jos eilisestä kana-ateriasta jäi tähteitä, siitä saa täydellisen voileivän lounaaksi, iltapalaksi tai yövoileiväksi. Reseptimme on vain ehdotus, voit vaihtaa aineksia makusi mukaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Yhdelle
- 1/4 pitkästä patongista
- 100 g grillattua broileria
- ½ avokado
- 4 pekoniviipaletta
- 4 kirsikkatomaattia
- 1/4 sipulia
- 3 tuoretta herkkusientä
- muutama salaatinlehti
- tuoreita yrttejä
- suolaa ja pippuria
- muutama tippa oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Paista pekoniviipaleet rapeiksi ja valuta talouspaperin päällä. Harjaa herkkusienet, leikkaa viipaleiksi ja paista ne. Puolita avokado, poista siemen, kuori puolikas ja viipaloi se. Kuori ja suikaloi sipuli hienoksi. Huuhdo salaatinlehdet.
2. Halkaise patonginpätkä ja paista, grillaa tai paahda puolikkaat. Aseta leivät lautaselle ja jaa salaatinlehdet, broileri, avokadoviipaleet, pekonit, sipulisuikaleet ja herkkusieniviipaleet niille. Koristele kirsikkatomaateilla ja yrteillä, sirottele päälle hieman suolaa ja pippuria ja tipauta muutama pisara öljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka