Currant collins
Resepti: Meri-Tuuli Lindström.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 cl vodka currant
- 2 cl sitruunamehua
- 2 cl sokeriliemi
- jäitä
- säilykekirsikoita
- sitruunaviipale
Valmistusohje
Tarvitset shakerin. Ota kaikki ainekset esille. Täytä juomalasi jäillä, jotta se viilenee. Täytä shakerin kolmasosa jäillä. Kaada shakeriin ensin sokeriliemi, sitten Limmi-mehu, sen jälkeen currant-vodka ja laita kansi päälle. Ravistele kymmenen kertaa, kaada juomalasista jäät pois, lisää sinne neljä tai viisi tuoretta jäätä ja siivilöi collins lasiin. Pidennä soodavedellä ja koristele kirsikalla sekä sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku