Mojito

Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.

1 annokseen

  • 4 cl vaaleaa rommia
  • reilusti mintunlehtiä
  • limelohkoja
  • 1 rkl sokeria
  • jäämurskaa

Valmistusohje

Laita lasin pohjalle kolme-neljä limelohkoa, noin 4 oksaa mintunlehtiä ja ruokalusikallinen sokeria. Murskaa drinkkimurskaimella tai esim. perunanuijan toisella päällä. Varo, ettet riko lasia!

Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.