1. Voitele leipäviipaleet levitteellä, täytä puolet viipaleista ja paina kevyesti niiden päälle loput viipaleet. Isot englantilaiset valmiiksi täytetyt leivät leikataan vinottain puoliksi ja puolikkaat vielä puoliksi, jolloin tuloksena on 4 kolmioleipää. Suomalaiset leivät leikataan vinottain puoliksi, tuloksena kaksi kolmioleipää.
2. Muna-majoneesitäyte: Kuori munat ja muussaa ne haarukalla. Sekoita siihen majoneesi, suola ja pippuri. Majoneesia tulee olla vain sen verran, että se sitoo munahakkeen. Sekoita joukkoon vielä silputtu krassi. Levitä täytettä puoleen voidelluista viipaleista ja paina päälle toiset viipaleet. Leikkaa kolmioiksi.
3. Philly-kurkkutäyte: Sivele Philadelphia-juustoa kaikille leipäviipaleille ja laita kurkkuviipaleet puolelle viipaleista. Paina toiset viipaleet kurkkuviipaleiden päälle ja leikkaa kolmioiksi.
4. Juusto-marmitetäyte: Voitele kaikki viipaleet ensin voilla/levitteellä ja sitten Marmitella. Laita juustoviipaleet puoleen leivistä ja paina toiset leivät päälle. Leikkaa kolmioiksi.
5. Tartex-tomaattitäyte: Voitele leivät voilla/levitteellä, sitten Tartexilla. Pane tomaattiviipaleet puolelle leivistä ja paina toiset viipaleet päälle. Leikkaa kolmioiksi.