1. Hienonna 300 g herkkusieniä ja paista hake voissa, suolaa ja pippuroi. Anna jäähtyä ja pane jääkaappiin. Leikkaa leivistä kuoret pois. Laita kolme leipäviipaletta tarjottimelle, levitä niille vihannespastaa ja päälle kurkkusalaattia. Levitä seuraaville leiville levitettä ja laita ne edellisten päälle, voideltu puoli alaspäin. Laita viipaleet toisinpäin kuin edelliset, niin kakku kestää parhaiten.
2. Levitä herkkusienituorejuustoa toiselle leipäkerrokselle ja niiden päälle uusi leipäkerros, nyt molemmilta puolilta levitteellä voideltuina. Levitä kolmannelle leipäkerrokselle herkkusienituorejuustoa ja sen päälle juustoviipaleet. Voitele jälleen seuraavat leivät ja paina neljäs ja viimeinen kerros leipiä edellisten päälle.
3. Vatkaa kerma ja sekoita yhteen majoneesin kanssa. Levitä kermamajoneesi kakun päälle ja reunoille. Tähän asti voit esivalmistella voileipäkakun. Säilytä kylmässä.
4. Viimeistely: Levitä paistettu herkkusienihake kakun päälle. Hienonna persilja ja leikkaa purjo vinottain viipaleiksi. Taputtele kakun sivuille persiljasilppu. Viipaloi tuoreet herkkusienet, ripottele niille puristettua sitruunamehua ja asettele ne kakun pinnalle. Sirottele koristeeksi vielä purjosiivuja ja vie kakku heti tarjolle.