1. Kuori sipuli ja raasta hienoksi. Muussaa keitetyt, kylmät kikherneet tai pavut sileäksi soseeksi. Ne voi myös soseuttaa koneella. Sekoita soseeseen sipuliraaste, tuore ja kuivattu korianteri, juustokumina, cayenne, muskotti, leivinjauhe, suola ja sitruunamehu. Purista joukkoon valkosipulinkynnet, sekoita kunnolla ja laita taikina jääkaappiin tunniksi.
2. Kääntele jauho taikinaan ja muotoile palloja ja litistä ne sitten. Jauhota kädet, niin se käy helposti. Sirottele pyöryköille seesaminsiemeniä ja painele, niin että ne tarttuvat. Pane kylmään 15 minuutiksi.
3. Kuumenna öljy ja friteeraa pyöryköitä, muutama kerrallaan, kunnes ne ovat kullanruskeita. Valuta talouspaperin päällä. Tarjoile ne lämpiminä pitaleivän kanssa, lisänä jogurttia ja tomaattiviipaleita.