Franca-tädin paahdetut paprikat
Anna paprikoiden levätä noin viisitoista minuuttia ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 2 punaista paprikaa
- 3 rkl neitsytoliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä, litistettynä
- ½ dl kapriksia
- reilu desilitra mustia oliiveja
- persiljaa silputtuna oman maun mukaan
- 1 dl korppujauhoja
Valmistusohje
- Paahda paprikoita uunissa tai grillissä kunnes ne ovat pehmeitä ja hieman hiiltyneitä.
- Anna paprikoiden levätä 10 minuuttia paperipussissa, jotta höyry irrottaisi hiiltyneet kuoret.
- Kuori paprikat, poista siemenet ja leikkaa noin puolen sentin levyisiksi suikaleiksi.
- Kuumenna öljy ja valkosipulit laakeassa pannussa.
- Lisää kaprikset, oliivit ja paprikat.
- Kypsennä muutama minuutti ja mausta suolalla.
- Ripottele persiljat ja korppujauhot joukkoon, sekoita.
- Poista litistetyt valkosipulinkynnet ja anna paprikoiden levätä noin viisitoista minuuttia ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"