Paprikat syystäytteellä

Kantarellit sopivat upeasti yhteen paprikoiden kanssa.

Ainekset

  • Kuusi paprikaa

Ainekset

  • 2 sipulia silputtuna
  • 1 l tuoreita kantarelleja
  • tai muita sieniä
  • 2 dl riisiä(täysjyvä)
  • 6 paprikaa
  • 2-3 tomaattia kaltattuina
  • oliiviöljyä
  • 3 rkl juustoraastetta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paista sipulisilppua ja pilkottuja sieniä voissa, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Keitä riisi kypsäksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi, poista siemenet. Sekoita riisi, sienisekoitus ja kuutioidut tomaatit, mausta. Sekoita joukkoon vielä pari ruokalusikallista oliiviöljyä sekä juustoraaste. Täytä seoksella paprikat.

3. Kaada 1 dl vettä uunivuoan pohjalle ja nostoa paprikat vuokaan. Paista kypsiksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!