Paprikat syystäytteellä
Kantarellit sopivat upeasti yhteen paprikoiden kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Kuusi paprikaa
Ainekset
- 2 sipulia silputtuna
- 1 l tuoreita kantarelleja
- tai muita sieniä
- 2 dl riisiä(täysjyvä)
- 6 paprikaa
- 2-3 tomaattia kaltattuina
- oliiviöljyä
- 3 rkl juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista sipulisilppua ja pilkottuja sieniä voissa, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Keitä riisi kypsäksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi, poista siemenet. Sekoita riisi, sienisekoitus ja kuutioidut tomaatit, mausta. Sekoita joukkoon vielä pari ruokalusikallista oliiviöljyä sekä juustoraaste. Täytä seoksella paprikat.
3. Kaada 1 dl vettä uunivuoan pohjalle ja nostoa paprikat vuokaan. Paista kypsiksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku