Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paprikat syystäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kantarellit sopivat upeasti yhteen paprikoiden kanssa.

Ainekset

  • Kuusi paprikaa

Ainekset

  • 2 sipulia silputtuna
  • 1 l tuoreita kantarelleja
  • tai muita sieniä
  • 2 dl riisiä(täysjyvä)
  • 6 paprikaa
  • 2-3 tomaattia kaltattuina
  • oliiviöljyä
  • 3 rkl juustoraastetta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paista sipulisilppua ja pilkottuja sieniä voissa, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Keitä riisi kypsäksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi, poista siemenet. Sekoita riisi, sienisekoitus ja kuutioidut tomaatit, mausta. Sekoita joukkoon vielä pari ruokalusikallista oliiviöljyä sekä juustoraaste. Täytä seoksella paprikat.

3. Kaada 1 dl vettä uunivuoan pohjalle ja nostoa paprikat vuokaan. Paista kypsiksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat