Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattua paprikaa viinietikkakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos kerran olet kokeillut grillata paprikaa kokonaisena, on olemassa riski, ettet enää halua valmistaa paprikaa millään muulla tavalla. Tämä on todellinen herkkupala!

Neljälle

  • 4 punaista paprikaa
  • 2 tl oliiviöljyä

Viinietikkakastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 hopeasipuli

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sekoita viinietikka, öljy, suola ja pippuri kastikkeeseen. Kuori ja hienonna hopeasipuli ja lisää kastikkeeseen.

2. Penslaa paprikat oliiviöljyllä ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Peitä foliolla ja laita uuniin n. 20 minuutiksi.

3. Ota vuoka uunista, poista folio ja kaada viinietikkakastike paprikoille. Peitä muovikelmulla ja laita kylmään tarjoiluun asti.

Tuoreimmat aiheesta

Paprikat