Grillattua paprikaa viinietikkakastikkeessa

Jos kerran olet kokeillut grillata paprikaa kokonaisena, on olemassa riski, ettet enää halua valmistaa paprikaa millään muulla tavalla. Tämä on todellinen herkkupala!

Neljälle

  • 4 punaista paprikaa
  • 2 tl oliiviöljyä

Viinietikkakastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 hopeasipuli

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sekoita viinietikka, öljy, suola ja pippuri kastikkeeseen. Kuori ja hienonna hopeasipuli ja lisää kastikkeeseen.

2. Penslaa paprikat oliiviöljyllä ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Peitä foliolla ja laita uuniin n. 20 minuutiksi.

3. Ota vuoka uunista, poista folio ja kaada viinietikkakastike paprikoille. Peitä muovikelmulla ja laita kylmään tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!