1. Kipakka kastike: Keitä muna kovaksi ja jäähdytä kylmässä, juoksevassa vedessä. Kuori ja ota keltuainen erilleen. Hiero keitetty keltuainen siivilän läpi ja sekoita siihen raaka munankeltuainen. Lisää keltuaistahnaan suola, pippuri, sinappi ja viinietikka. Hienonna tilli. Vatkaa kerma ja sekoita keltuaistahna siihen ja lisää sitten tillisilppu varovasti nostellen.
2. Perkaa valkoturskat, mutta pidä muuten kokonaisina. Kiinnitä tukevalla cocktailtikulla jokaisen turskan pyrstö sen kitaan, niin että kala muodostaa renkaan. Mausta kalat suolalla ja pippurilla ja kääntele ne ensin vatkatussa munassa, sitten korppujauhossa.
3. Friteeraa kalarenkaat kullanruskeiksi syvässä paistinpannussa 170-asteisessa öljyssä. Käännä kalat 3 minuutin kuluttua ja keitä vielä 3 minuuttia. Persilja friteerataan panemalla oksat kuumaan öljyyn puoleksi minuutiksi. Tarjoile kalat heti friteeratun persiljan, sitruunalohkojen, kipakan kastikkeen ja vastakeitettyjen perunoiden kanssa. Smaklig måltid!