1. Dippikastike: Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna keitetty muna. Sekoita majoneesi, muna ja ruohosipuli. Laita kylmään.
2. Puhdista sienet huolellisesti ja jaa isot sienet neljään osaan, pienet kahteen osaan. Pirskottele sitruunamehu sienten päälle. Kaada jauhot, korppujauhot ja kananmuna kolmelle eri syvälle lautaselle. Kasta sienet ensin vehnäjauhoihin, sitten kananmunaan ja viimeiseksi korppujauhoihin. Kuumenna öljy 170-asteiseksi. Friteeraa herkkusienet muutama kerrallaan n. 2 minuuttia. Valuta talouspaperin päällä ja ripottele päälle hieman suolaa. Friteeraa persilja nopeasti ja laita talouspaperin päälle.
3. Lohko sitruunanpuolikas neljään osaan. Aseta herkkusienet ja persilja tarjolle sitruunan kanssa ja tarjoile lisäksi dippikastiketta.