1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puolita paprika ja poista siemenet. Grillaa paprikaa kuori ylöspäin uunissa 15 minuuttia. Laita puolikkaat muovipussiin ja jääkaappiin 30 minuutiksi. Vedä kuori irti ja leikkaa paprika suikaleiksi.
2. Pesto: Hienonna basilikanlehdet karkeasti ja raasta parmesaani. Miksaa koneessa basilikasilppu ja pinjansiemenet, lisää parmesaaniraaste ja lopuksi öljy ohuena nauhana. Kaada tahna sekoittimesta kulhoon ja purista valkosipulinkynsi sekaan, mausta suolalla ja sekoita.
3. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele ne tarjoiluvadin reunoille. Leikkaa savukassler ohuiksi viipaleiksi ja laita salaatinlehdille. Nosta paprikasuikaleet kauniisti kaiken keskelle ja tipauttele pestonokareita kasslerin päälle ennen tarjoilua.