1. Liuota hiiva ja sokeri 4 rkl vettä. Yhdistä jauhot ja suola, tee jauhoseoksen keskelle kuoppa. Kaada kuoppaan öljy, hiivaseos ja loput vedestä. Sekoita taikina puulusikalla. Vaivaa taikinaa 4-5 minuuttia tai kunnes se notkistuu. Anna taikinan kohota 30 minuuttia tai kunnes se on kaksinkertainen.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vaivaa taikinaa 2 minuuttia ja jaa se 16 palaan. Kaulitse pieniä, 5 mm paksuisia pizzapohjia. Laita ne öljytylle pellille. Raasta kesäkurpitsa hienosti. Kuutioi kinkku.
3. Levitä 2-3 tl paseerattua tomaattia joka pohjalle ja laita päälle kesäkurpitsaraastetta, kinkkua ja oliiveja. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja yrttimausteilla, norota päälle oliiviöljyä. Paista uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes pizzat ovat rapeita.