Sekoita hummuksen ainekset yleiskoneella: kikherneet, puristettu valkosipuli, sitruunamehu, maustekumina, suola, pippuri ja öljy. Lisää sopiva määrä vettä ja sekoita valmiiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Säilytä jääkaapissa.
Sekoita basilika-kastikkeen ainekset: basilika, soijajogurtti, oliiviöljy, hunaja ja raastettua, hyvin pestyn sitruunankuorta sekä sitruunamehua. Säilytä jääkaapissa.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita pasta siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vesi pois.
Sekoita puolet basilikakastikkeesta pastaan ja laita toinen puolikas lasipurkin pohjalle.
Kypsennä parsakaali esimerkiksi höyryssä, pilko pieneksi ja lisää lasipurkkiin.
Lisää tomaatit, tankoparsa, kurkku, kikherneet ja avokado parsakaalin päälle.
Lisää päälle kerros hummusta, sitten muutama pilkottu mansikka ja pasta.
Koristele annos porkkanasta raastetuilla suikaleilla.