1. Leikkaa sipuli lohkoiksi, porkkana ohuiksi lanteiksi ja lanttu pieniksi kuutioiksi. Puolita chili, poista siemenet sekä kalvot ja suikaloi chilipalko. Kaada öljyä pataan, mielellään valurautaiseen. Lisää chilisilppu öljyyn, sirota joukkoon sahrami, juustokumina ja inkivääri ja kuullota muutama minuutti. Lisää sitten sipuli, porkkana ja lanttu ja paista vielä muutama minuutti.
2. Kaada joukkoon tomaatit ja laimenna yrttiliemellä. Kiehauta ja keitä kannen alla 10 minuuttia. Leikkaa kesäkurpitsa puolikuiksi. Silppua korianteri. Lisää pataan kikherneeet, kesäkurpitsa ja aprikoosit ja keitä vielä 5 minuuttia. Ripottele pinnalle puolet korianterista. Käytä loput koristeluun.
3. Laita couscous ja suola kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna turvota 5 minuuttia ja sekoita kuohkeaksi. Tarjoile padan kanssa.