Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton kaura-raparperipiirakka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Piirakkataikina

  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 3 rkl juoksevaa margariinia
  • 1 rkl sokeria

Täyte

  • 500 g raparperia
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 dl Semper Kaurahiutaleita

Valmistusohje

Sekoita juokseva margariini, kaurahiutaleet ja sokeri. Painele massa irtoreunaisen uunivuoan pohjalle (halkaisija 24 cm). Esipaista piirakkapohjaa 200°C:ssa 10 minuuttia.

Pese ja paloittele raparperit. Lisää sokeri ja kaurahiutaleet palasten joukkoon. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.

Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Tuoreimmat aiheesta

Marjapiirakka