Mainos
Puolukka-kookosneliöt
Julkaistu
Puolukkasato sopii tähän makeaan piirakkaan täydellisesti. Pohja on helppo ja nopea tehdä, piimä- tai jogurttipohjaisesta taikinasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Uunipellillinen
- 3 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
- 1 ½ dl kookoshiutaleita
- 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 4 dl piimää tai jogurttia
- 1 ½ tl soodaa
- 2 kananmunaa
- 2 dl juoksevaa margariinia tai voisulaa (200 g)
Päälle
- 6 -7 dl puolukoita tai herukoita (2 pss pakaste)
Muruseos
- 50 g öljyä tai margariini- tai voisulaa (½ dl)
- 1 dl sokeria
- 2 dl Myllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
- 2 dl kookoshiutaleita
Valmistusohje
Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä).
Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa