MasterChef: Reuben-leipä – Saijan resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 4 Palaa hapanjuurileipää
- 1 rkl Voita
- 2 Munaa
- 2 dl Öljyä
- 1 Sitruunan mehu
- 2 rkl Viinietikkaa
- 0,5 tl Suolaa
- 1 tl Paprikajauhetta
- 1 rkl Dijonsinappia
- 1 rkl Tomaattipyrettä
- 2 Suolakurkkua
- 1 tl Sokeria
- 1,5 dl Hapankaalia
- 1 dl Punaleima emmentaljuustoa
- 1 dl Gryere juustoa esim Alppi Kreivi
- 200 g Pastramia
Valmistusohje
Valmista majoneesi sauvasekoittimella munista, etikasta ja öljystä. Mausta sitruunalla ja suolalla. Lisää majoneesiin tomaattipyree, sokeri, paprikajauhe, sinappi ja kuutioidut suolakurkut.
Raasta juustot ja valuta hapankaali siivilässä.
Voitele leivänpalat toiselta puolella voilla. Täytä leivät majoneesilla, juustoraasteella, pastramilla ja hapankaalilla. Tee kaksi kerrosta täytteistä ja laita kanteen myös majoneesia ja juustoraastetta. Laita kansi päälle. Grillaa voileipägrillissä 10min rapeaksi ja kullanruskeaksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät