Kaviaarimunat

Tarjoile näitä munia alkuruokana, esimerkiksi oluen kera tai noutopöydässä. Voit esivalmistella paljon, mutta jätä koristelu viime hetkeen.

Neljälle

  • 6 kovaksikeitettyä munaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 175 g tuubikaviaaria
  • 1 rkl tillisilppua
  • 12 katkarapua
  • tomaattiviipaleita
  • kurkkuviipaleita
  • tilliä ja/tai kapriksia koristeeks

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuubillinen kaviaaria ja tillisilppu. Halkaise munat.

2. Aseta tomaattiviipaleet vadille, peitä ne kurkkuviipaleilla ja asettele munanpuolikkaat päälle.

3. Pursota kaviaarikerma munille ja koristele katkaravuilla, tillitupsuilla tai kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.