Mainos

Gluteeniton unelmatorttu

Unelmatorttu on kahvipöydän kiistaton klassikko. Gluteeniton unelmatorttu on täydellistä ja sopii ihan kaikille.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 1 3/4 dl sokeria
  • 1 dl Semper jauhoseosta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 rkl Semper Pofiberiä
  • 1 tl leivinjauhetta

Vaniljakreemi

  • 100 g margariinia
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 keltuainen

Valmistusohje

Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovaisesti tasaiseksi taikinaksi.

Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille (n. 30 x 40 cm).

Paista 250 °C:ssa n. 5 minuuttia.

Ripottele voipaperille 1 rkl sokeria ja kumoa torttupohja voipaperin päälle. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Anna pohjan jäähtyä.

Vaniljakreemi: vatkaa margariini, tomusokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Lisää keltuainen ja sekoita. Levitä täyte torttupohjan päälle ja rullaa tortuksi voipaperia apuna käyttäen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!